Това каза пред БНР политическият анализатор, психиатър и богослов д-р Николай Михайлов.  И

...
Това каза пред БНР политическият анализатор, психиатър и богослов д-р Николай Михайлов.  И
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: В речта си Гешев се изобразява като изкупителна жертва, която тържествува небесно

Това сподели пред БНР политическият анализатор, психиатър и богослов доктор Николай Михайлов. 

 

И добави, че у представителите на елита е загубен вътрешният надзор на логическото мислене и обикновената пристойност, " тъй като тези лица са се упражнявали дълго като експерти на лъжата и експерти на практикуваната неправда ". 

 

" Те имат дълг да преследват на всички места практикуваната неправда - те би трябвало да санкционират почтените и да оправдават отговорните. В това е перверзията на техния поминък. Ако си привързан с тази форма на държание на личната си магистратска специалност, във времето получаваш самочувствие на човек, който съвършено и жертвено извършва своя дълг. В това е максимума на перверзията. Наблюдавам това и у Гешев, и у Сарафов. Това се следи нюансирано по-различно и при водещи политически лица ". 

 

По думите на доктор Михайлов тези, които ръководят сега, са в обстановка да не могат законно и морално да произнасят каквато и да е дума, " тъй като словесната им продукция е обвинена като надълбоко лицемерна ". 

 

" Цялата сага и цялото безобразно комплициране е обвързвано с мобилизацията на несъвместими политически формирования в начинание, което би трябвало да извършат, тъй като е заповядано. Те не могат да го правят, тъй като нямат и потенциал за такова титанично двуличие. Затова сме фенове на нещо като неуместен спектакъл, което има дребна възможност да реализира задачите си. Макар че нищо не е изключено. Няма суверенитет на зрели политически лица ". 

 

Според него пред очите ни през тези години са били атакувани от прокуратурата хора, които нямат виновност, и са били приватизирани или разрушавани техните бизнеси, с цел да могат да ги присвоят тези, които имат властта.  

 

Той е безапелационен, че промяната у нас е невъзможна, в случай че не бъде възобновен изгубеният потенциал на българите за опозиция, тъй като " суверен значи този, който поема личната си отговорност за ръководството на страната ": 

" Той не трябва да кредитира негодници.

 

Трябва да възвърне личното си пълномощие, делегирано от демократичния политически ред. Той би трябвало да умее да се бунтува, когато е безпомощен. Да избира, когато от него се желае подготвеност да показва личните си политически представители. Иначе - нищо не може да се получи ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР